W tym miejscu zamieszczamy opinie Naszych klientów dotyczące sklepu oraz zamówionych produktów. Opinie zamieszczone zostały przez klientów w zakładce “opinie” danego produktu lub zostały przesłane mailowo na adres kontakt@ekoamazonka.pl, albo dodane jako komentarz do tego wpisu. 

 

Jeśli chcesz dodać opinię o sklepie Eko Amazonka napisz do nas maila LUB zamieść opinię dodając komentarz do tego wpisu – poniżej!  Z góry dziękujemy!

Eko Amazonka Opinie klientów o sklepie

15.05.2024: Produkt: Turban Klara ceglasty :

Ismena P****: “Serdecznie dziękuję za turban oraz szeroką ofertę nakryć w sklepie Eko Amazonka.
Zakupiony przeze mnie Turban Klara pięknie wygląda, jest wygodny i bardzo dobrze się go nosi. Dziękuję pięknie i serdecznie pozdrawiam”

16.02.2024: Produkty: Piżama Cana 213, Piżama Cana 250, Piżama Cornette Grace :

Krystyna K****: “Serdecznie dziękuję za otrzymane dziś piżamki są wspaniałe pozdrawiam.

31.01.2024: Produkty: Chusta Simona niebieska, Chusta z daszkiem Weronika niebieski mix oraz Chusta z daszkiem Weronika szary mix. :

Ewa S****: “Dzień dobry Pani Marto, serdecznie dziękuję za ekspresową wysyłkę.

Chustki piękne, wygodne, super jakości i bardzo milutkie – o wiele fajniejsze niż peruka;) Pozdrawiam serdecznie, Ewa”

04.07.2023: Produkty: Turban Helena jasny szary ; Klara biały w kwiaty i Simona pastelowe prostokąty :

Beata U****: “Dziękuję za paczkę, mama jest bardzo zadowolona, Pozdrawiam.”

18.06.2023: Produkt: Kasia szaro niebieski w bąbelki:

Anna T****: “Kochane Kobietki, Turban kupiłam mojej mamie. Naprawdę jest śliczny! Delikatny, przewiewny, bardzo twarzowy. Idealnie dopasowuje się do kształtu głowy. Nie ma obawy, że się zsunie, czy spadnie. Odszyty z dużą starannością. Mając taki turban naprawdę można zniwelować traumę spowodowaną utratą włosów. Zamówiłam kolejne w innym kolorze oraz z innego modelu. Polecam i życzę wszystkim Paniom siły w walce z chorobą. Trzymajcie się ! Nie jesteście same! Pozdrawiam gorąco Ania”

06.06.2023: Produkty: Turban Wiola miętowy  i Klara śliwkowy:

Magdalena K****: “Zamówiłam u Państwa kolejne turbany dla tej samej osoby. Pani bardzo zadowolona. Dziekuję za doradzenie w wyborze modelu.”

1.06.2023: Produkt – Czepek na basen damski turkusowy :

Teresa G****: “Dziękuję za wspaniałą przesyłkę, miło z Panią załatwiać, w najbliższym czasie zamówię chustę z daszkiem kolor kremowy, pozdrawiam Teresa”

28.03.2023: Produkt – Czepek kąpielowy Larysa niebieski oraz opaska materiałowa Sylwia

Irena S****: “Dziękuje za piękny czepek i bardzo ładną opaskę.”

24.03.2023: Produkt : Chusta z daszkiem Weronika miętowa

Agnieszka K****: “Chusteczka jest bardzo fajna. Będę spoglądać na Pani stronę, może jakieś nowe kolory się pojawią (…) to na pewno jeszcze coś kupię.”

22.03.2023: Produkt – Turban Eryka śliwkowy :

Jagoda S****: “przed kilku dniami kupiłam u Pani turban. Jest super, jestem bardzo zadowolona. Teraz chcę zamówić chustę z daszkiem na lato w kolorze jasno miętowym”

2.08.2022: ProduktSzampon w kostce Miód i Żurawina :

Basia W****: “bałam się szamponu w kostce… ale okazał się idealny Bardzo dobrze się pieni, ma delikatny, przyjemny zapach, włosy po umyciu są gładkie i łatwo się rozczesują”

2 thoughts on “Eko Amazonka – Opinie Naszych klientów

  1. Joanna Kujawa says:

    Chciałabym wiedzieć jakie dobrać rozmiar turbanu, czy wszystkie są takiej samej wielkości, boję się że będzie za duży lub za mały

    • Eko Amazonka says:

      Nasze Turbany są w rozmiarze uniwersalnym, ale są rozciągliwe więc będą w sam raz dla większości pań. W przypadku małej lub dużej głowy doradzamy konkretne modele.

      W przypadku małej głowy polecam zwłaszcza modele: Natalia, Krystyna, Blanka (bo są bardziej przylegające) oraz Helena (bo jest dość “płytki”).
      W przypadku dużej głowy polecam najbardziej modele: Klara (dzięki marszczeniom) i Simona (luźna chustka z regulacją/dostosowaniem do głowy szarfami więc na pewno każda głowa się zmieści) oraz Wiola (troszkę mniej marszczeń niż Klara, ale również polecamy).

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *